Disclaimer

Spacevalue streeft ernaar de inhoud van deze website zorgvuldig samen te stellen. Niettemin kan Spacevalue op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie en aanvaardt zij geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door gebruik van de website of informatie die hierop wordt aangeboden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Spacevalue kan gebruik maken van extern beeldmateriaal of citaten uit bestaande artikelen en zal in dat geval altijd een correcte bronvermelding plaatsen. Mocht een bronvermelding verkeerd zijn weergeven of bent u van mening dat materiaal niet mag worden weergegeven op basis van auteursrechtelijke argumenten, mail dan naar info@spacevalue.nl. U ontvangt dan hierover van ons nader bericht.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van de website of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van Spacevalue. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan Spacevalue te worden verzocht.

MEER WETEN

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Of kom eens langs op ons kantoor in de binnenstad van Breda, de koffie staat klaar