Ons verhaal

#Creatingstories

Teamwork magneetmuur

Wij stellen eindgebruikers centraal om mensen helpen vorm te geven aan de leefomgeving. Als ontwerp- en adviesbureau werken we aan projecten voor woon-, werk- en recreatiegebieden, wijk- en buurtontwikkeling, herstructurerings- of transformatielocaties en de inrichting van de openbare ruimte.

Ons team ontwerpt stedenbouwkundige plannen, geeft strategische adviezen en organiseert draagvlak. We voeren regie over de kwaliteit van ruimtelijke ontwikkelingen. De opgave en onze bijdrage eindigt niet wanneer het ontwerp klaar is. Daarmee zijn wij dé adviserende en verbindende partij in dit krachtenveld. Voor zowel de gemeente als de corporatie en ontwikkelaar, voor inwoners én ondernemers.

In de afgelopen tien jaar van ons bestaan is onze organisatie geprofessionaliseerd. Vanuit verwondering bouwen we nog altijd verder aan een mensgerichte leefomgeving. Verschillende projecten zijn inmiddels gerealiseerd. Aantoonbaar laten we zien dat onze aanpak en het betrekken van mensen beloftes waarmaakt. We blijven gefascineerd door de rijkheid aan verhalen van mensen die in ons decor van ruimte ontstaan.

MEER WETEN

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Of kom eens langs op ons kantoor in de binnenstad van Breda, de koffie staat klaar!

MEER WETEN

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Of kom eens langs op ons kantoor in de binnenstad van Breda, de koffie staat klaar