Team

#Creatingstories

Teamwork magneetmuur

We werken met een team van gekwalificeerde, wendbare professionals met een open en dienstbare houding. Afhankelijk van de opgave stellen we een projectteam samen en vervullen we onze rol als stedenbouwkundige, ontwerper, supervisor of adviseur. Daarbij werken we altijd nauw samen met onze opdrachtgevers en direct betrokkenen. Maar vaak ook met andere disciplines, zoals procesmanagers, planeconomen, (landschaps-) architecten, omgevingsmanagers en communicatie adviseurs en hebben daarin een goed regionaal netwerk.

De competenties van ons team zijn veelzijdig, waardoor we in staat zijn om een opgave van initiatief tot uitvoering te begeleiden. We voelen ons vanzelfsprekend betrokken bij actuele thema's, zoals klimaatadaptatie, duurzaamheid en de inclusieve samenleving. Hierin zijn we 'early adaptor' en stimuleren we betrokkenen bij onze opdrachten om breder te denken naar creatieve, haalbare oplossingen. Geregeld organiseren we daarvoor excursies en lezingen van gastsprekers.

MEER WETEN

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief. Of kom eens langs op ons kantoor in de binnenstad van Breda, de koffie staat klaar!